Uncategorized
Набиращи тенденции

Премахване на Google наказания

Получавали ли сте наказание от Google? Намаля ли ефективността на вашия уебсайт? Има ли рязка загуба на трафик?

В това съдържание ще ви обясна какво трябва да направите.

  • Първата стъпка трябва да бъде да разберете пред кои санкции на Google сте били изправени и защо сте били наказани.
  • Втората стъпка ще бъде да знаете как да следите бъдещите промени на алгоритъма, за да избегнете отново санкциите на Google.

Съдържанието ще ви покаже и инструментите за проверка на санкциите на Google.

Тези инструменти ще ви учат каква актуализация предстои и как да се предпазите от бъдещи санкции.

Определете първо Google наказанието

Много уеб администратори се опитват да променят части от сайта си, преди да разберат какво причинява проблема. Това е сред най-големите допуснати грешки. Определено не бих препоръчал да правите това. Това може да има по-лоши последици.

Вместо да действате прибързано, трябва да действате спокойно, да анализирате проблема и да създадете стратегия, която да работи за вашия сайт. Защото действието, без да се знаят причините, може да ни доведе до много лоши резултати.

Много е важно да определите какво наказание сте получили, за да спасите вашия сайт. Можете да определите наказанието за минути благодарение на инструментите, които ще споделя с вас.

Направили ли сте нещо напоследък, за да получите backlink? Това трябва да е първото нещо, което трябва да проверите. Ако сте получили връзки от места, където целевата аудитория на вашия уебсайт не прекарва време, свържете се със собствениците на сайта възможно най-скоро, за да премахнете тези връзки. Освен това, ако има незаконни връзки към вашия сайт, трябва да отхвърлите тези връзки. 

Инструменти на Google за откриване на наказания

Подготвих списъка по свой ред на използване. С първите четири инструмента можете да определите наказанието, което вашият сайт е получил. Следващите инструменти ще ви помогнат да следвате алгоритмите на Google.

Промяната в алгоритъма на Google може да повлияе негативно на ефективността на вашия сайт в резултатите от търсенето с Google, така че овладяването на тези инструменти е от съществено значение. За да избегнете наказания, трябва да играете игрите според правилата. Като играете играта според правилата, можете да постигнете трайни резултати в дългосрочен план. 

История на промените на алгоритъма на Moz

Moz създаде много полезна страница, която изброява всички основни актуализации на алгоритъма (като Google Panda и Google Penguin), датите, на които са се случили, и допълнителна информация за актуализациите.С този инструмент можете да определите коя е била последната промяна на алгоритъма и за какво сте наказани. Можете да използвате връзката moz.com/google-algorithm-change за това .

Инструмент за наказание Google Penguin: Barracuda

Barracuda Penguin Tool е дългогодишен инструмент за откриване на наказания. Той е много прост, лесен за използване и ви дава страхотно потребителско изживяване. Всичко, което трябва да направите, е да влезете с профилите си в Google Анализ и да споделите данните си за трафика.

Вертикалните линии в графиката представляват различните основни актуализации на алгоритъма, за да ви покажат тяхното въздействие върху вашия трафик. Ако кликнете върху някой от редовете, той ще ви даде описание на актуализацията, защо се е случило и какво означава това за вашия сайт.

Можете да получите достъп до инструмента от връзката barracuda.digital/panguin-tool .

S.Khalilov

Freelancer в сферата на дигиталния маркетинг, изработката на сайтове и SEO, а и също така основател на този сайт. - Както каза Алберт Айнщайн: „Вие сте успели, ако сте имитирани, а не оценени“.
0 0 votes
Оценете тази статия
Абониране
Уведоми за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x