Wordpress

5 WordPress плъгина за мобилна съвместимост

asd

WordPress е в центъра на най-добрите CMS решения. Той може да бъде бъдещата платформа на вашия бизнес сайт, блог или сайт за електронна търговия. WordPress е много мощна система благодарение на хилядите си теми и полезните приставки.

Според проучвания приблизително 74,6 милиона сайта използват WordPress. Броят на разработените плъгини обаче е около 29 000 и тези числа ще продължат да се увеличават в бъдеще.

Мобилните устройства са нова точка за достъп до интернет. Приблизително 25% от заявките за търсене, направени в търсачките, се правят чрез мобилни устройства. Факт е, че този брой ще се увеличава в бъдеще.

Тъй като броят на използваните мобилни устройства се увеличи, сайтовете трябва да бъдат съвместими с мобилните устройства. Ако използвате WordPress, има няколко приставки, които ще направят сайта ви съвместим с мобилните устройства.

JetPack

jetpack

JetPack е мощен плъгин, който може да укрепи вашия сайт от всеки ъгъл. Той има 33 специфични функции, една от които е да гарантира, че вашият сайт има респонсив дизайн.

С JetPack, можете да направите своя WordPress сайт подходящ за мобилни устройства. Също така предлага функции като форма за контакт, галерия и в същото време, ако сте запознати с CSS и PHP, ви предлага и възможност да персонализирате темата си.

JetPack е приставка, която може да трансформира безплатно вашия сайт в мобилен.

WPTouch Mobile Plugin

wptouch

Едва ли ще пренебрегнете приставка, използвана от 5,5 милиона блога. WPTouch Pro е напълно мобилна адаптивна добавка.

Този плъгин е идеален за тези, които искат да предоставят уникално потребителско изживяване на потребителите на настолни и мобилни устройства. Този плъгин има разнообразие от допълнителни функции.

WPTouch може да се използва в WordPress 3.6 или по-нова версия. Цената на WPTouch Pro започва от $ 49.

WP Mobile Detector

 

 

 

Ако не сте сигурни дали потребителите имат достъп до вашия сайт от мобилни устройства, можете да отстраните този проблем, като използвате приставката WP Mobile Detector.

Този плъгин автоматично открива устройството, използвано от човека, който иска да осъществи достъп до вашия WordPress сайт.

WP Mobile Detector е идеален избор за вас, ако вашата целева аудитория не са само потребители, използващи смартфони. Този плъгин разбира дали заявката към сайта идва от смартфон или стандартен мобилен телефон и инсталира подходящата мобилна тема като се съобразява със стандартите на мобилния телефон.

WP Mobile Detector PRO струва $ 50. Тази платена версия позволява на потребителя да персонализира мобилната тема.

WordPress Mobile Pack 2.0

wordpress-mobile-pack

Ако искате да изкачите потребителското изживяване стъпка нагоре и искате вашия сайт да изглежда като приложение, можете да използвате приставката WordPress Mobile Pack 2.0.

WP Mobile Edition

 

 

 

 

 

Този плъгин има мобилен бутон за превключване. Той автоматично разпознава използваните устройства и предлага на потребителите избор между това дали да превключва между настолни и мобилни устройства. Стандартната мобилна тема е много бърза и лесна за инсталиране. Той разполага с осем различни цветови схеми, адаптивност на устройството и интелигентно форматиране.

 

 

S.Khalilov

Freelancer в сферата на дигиталния маркетинг, изработката на сайтове и SEO, а и също така основател на този сайт. - Както каза Алберт Айнщайн: „Вие сте успели, ако сте имитирани, а не оценени“.
3 1 vote
Оценете тази статия
Абониране
Уведоми за
guest

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x