SEO

Какво е SEO оптимизация?

Какво е SEO? Напоследък го чувате навсякъде, казахте си, че трябва да го научите и попаднахте на това съдържание, нали? Да започнем веднага.

Какво е SEO

SEO означава „Оптимизация за търсачките“. SEO е практиката за увеличаване на количеството и качеството на трафика на вашия уебсайт чрез неплатени (известни като „органични“) резултати от търсачките.

С други думи:

Оптимизацията за търсачки ( SEO ) е името, дадено на цялата работа, свършена за подобряване на ефективността на уебсайтовете в търсачките. SEO  е и съкращението на Search Engine Optimization (SEO), което е английският еквивалент на Search Engine Optimization.

Вътрешно SEO (On-Page)

Вътрешно SEO е оптимизация на съдържанието. Сайтове, където ботовете на Google се движат удобно и потребителите прекарват дълго време, са примери за качествено съдържание. Търсачките дават оценки на уебсайтовете в рамките на определени фактори. Основните фактори, засягащи тези качествени оценки, са; униикалност на съдържанието, изчистена и бърза структура на кода, удобен за потребителя интерфейс и определени маркери на търсачката, които използваме в целия ни сайт. Нашата основна цел при вътрешна SEO оптимизация е да докажем на търсачките, че имаме високо качествено съдържание, което е за полза на посетителя. 

Защо е необходимо SEO

Целта на SEO-то е да класира уебсайтовете в първите резултати на Google Search. Уебсайтовете, които се класират на първо място в Google, получават повече кликвания. Посетителите правят всеки собственик на уеб сайт щастлив.

  1. Какво е SEO (оптимизация за търсачки)?
  2. Как работят търсачките?
  3. Защо ключовите думи са важни за SEO?
  4. Какво е вътрешна оптимизация?
  5. Как мога да измервам ефективността на SEO?
  6. Как мога да подобря бизнеса си с SEO?

S.Khalilov

Freelancer в сферата на дигиталния маркетинг, изработката на сайтове и SEO, а и също така основател на този сайт. - Както каза Алберт Айнщайн: „Вие сте успели, ако сте имитирани, а не оценени“.

Свързани статии

0 0 votes
Оценете тази статия
Абониране
Уведоми за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x